УкраїнськаУКР
EnglishENG
PolskiPOL
русскийРУС

Вибори по-чорному. Влада – всього лиш дзеркало народу...

1,1 т.
Вибори по-чорному. Влада – всього лиш дзеркало народу...

Від редакції "Обозревателя": Ми вирішили ознайомити наших читачів з точкою зору на сучасні політичні процеси в Україні звичайного громадянина, звичайного, чи як кажуть можновладці, "пересічного" виборця - olexsandrdyadyk . Пропонуємо Вам взяти участь у дискусії по цій темі. Обговорення - у коментарях до цієї новини.

Я працюю юристом громадської приймальні також однієї “політичної сили”. Приймаю мешканців, надаю юридичні консультації та постійно вислуховую ниття наших громадян – що влада не така, депутати - хапуги продажні.

А чи можуть вони бути іншими, доти, доки виборці – продажні?

От зараз починається виборча компанія, іде набір у члени дільничних комісій і всі розмови ідуть лише щодо того – СКІЛЬКИ ПЛАТИТИ БУДЕТЕ? Та ниття – от ви 400 грн., а регіони – 900 обіцяють.

І дивлюсь я на це наше продажне бидло, яке помилково чомусь назвали народом і думаю – а чи матиме він взагалі коли-небудь непродажну владу, якщо сам суцільно продажний.

Нікого не цікавить – що за партія, що вона несе, головне – СКІЛЬКИ ПЛАТИТЬ. І якби сьогодні справжній сатана захотів би прийняти участь у наших виборах, чи Гітлер воскрес би, і при цьому запропонував би 1900 грн., то охочих працювати на цього “кандидата” була б тьма, не проштовхатись.

Після цього знову буде 5 років пекла, беззаконня і безправ’я, але через 5 років тупе бидло знову на виборах піде працювати на тих, хто дасть чергових 30 срібняків – щоб потім знову 5 років жити у лайні.

Жити у лайні і ходити нити – а чого влада краде, а чому депутати продажні?

Не знаю, може мене вже скоро виженуть з роботи, але я вже прямо починаю говорити “відвідувачам”, а того, - що ви продажні! І до тих пір, поки ви будете продажні – інших депутатів у вас ніколи не буде.

Та й, по великому рахунку, кажу прямо відвідувачам – а ви хіба на кращих заслуговуєте?

І звідки їм взятись, кращим? Адже подумаємо логічно – Ви ж не хочте задаром піти побути членом ДВК, чи хоч би спостерігачем, просто, як громадянин! Ні – тільки за гроші. Значить, та ж сама Тимошенко, Луценко, регіони вимушені продавати олігархам місця у списках, щоб вам заплатити.

То чого ви тоді дивуєтесь та возмущаєтесь, що потім ці олігархи, які чесно за кілька мільйонів доларів купили місце у списку, продаються? Чи ви думаєте, що він заплатив 3-5 мільйонів доларів, щоб кнопки давити, чи за депутатські пільги, якими він ніколи не перекриє ці 3-5 млн.дол? Ні, він як бізнесмен, купив товар, зробив інвестицію і чесно купивши її, тепер вважає її своєю власністю і вважає, що може, при потребі, із зиском продати. І цілком справедливо вважає.

І в чому він винен? – Та ні в чому! Винен не він. Винна навіть не Тимошенко чи Луценко (як я раніш думав), а винен ти - продажний, проституйований і недумаючий народе. Який раз у 5 років за 400 гривень продається тим, хто потім буде 5 років тебе грабувати і чинити над тобою беззаконня. І поки ти, народе, будеш продажним, доти ніяких інших депутатів та чиновників, крім продажних – ти мати не будеш.

Та й не заслуговуєш на кращих.

І Ви знаєте, коли до мене в громадську приймальню приходять отакі "возмущонні" мешканці, що люблять втирати про таку сяку владу і коли я маю час і настрій, то починаю з ними весту отаку “логічну бесіду” – а що ти особисто зробив, щоб в Україні були інші депутати, щоб була інша влада? А чи готовий ти піти попрацювати на виборчу дільницю безплатно, чи постояти хоч кілька днів в агітаційній палатці безкоштовно, щоб пройшла якась нова безгрошова партія? То відповідають, як правило – НІ.

В цьому разі тоді я й розказую, що тоді, щоб тобі заплатити, раз ти не хочеш безплатно, партія вимушена буде продати прохідні місця продажним олігархам. І це ти змушуєш партії до цього. То чого ти возмущаєшся, що депутати продажні?

Це твоя вина! І ви знаєте, коли отак говориш – люди погоджуються.

То тоді я вже питаю – то якого хєра ти возмущаєшся такою владою? Ти щось зробив, як громадянин, щоб вона була іншою? Ні, ти стояв осторонь або продався за 400 гривен, чудово знаючи, що працюєш на того, ким ти 5 років возмущався. То якого хєра рота розкриваєш? І яке ти маєш право возмущатись?

От якби ти щось зробив як громадянин, якби боровся і не за гроші, тоді да – тоді ти МАЄШ ПРАВО вимагати чесної влади і непродажних депутатів, але якщо ти сам продавався, то мовчи і непи..зди і радуйся тому, що є. Якщо завтра здихатимеш з голоду – то і це є те, чого ти заслужив.

Тобі раз на 5 років дали 400 чи 900 гривень, дали, – значить купили 5 років твоєї і твоїх дітей долі.

А значить заткни пельку і не возмущайся тим, за що ти продався і за що тобі заплачено.

А хочеш жити інакше – не продавайся – і нєпродаваєм будеш!

olexsandrdyadyk

Читайте також дискусію по темі: mihailobrodskiy